Vårens prosjekt og februarfavoritter

Så var vi plutselig i årets første vårmåned. Endelig tenker sikkert noen, mens andre (inkludert meg selv) skulle gjerne hatt noen flere dager med skiføre før det blir mer vårlig ute. Det er så klart fortsatt gode muligheter for at kommer mer snø, men akkurat nå er det ikke mye vinterstemning i indre Oslo.

Surdeigsstarter
Surdeigsstarter av speltmel

Ellers har jeg fått meg et nytt prosjekt denne våren; og det er surdeigsbaking. Kanskje litt optimistisk å kalle det for surdeigsbaking, for status akkurat nå er at jeg nå er på 4. forsøk på å lage en surdeigsstarter. Det kan med andre ord bli et ganske kortvarig prosjekt! Til tross for at dette prosjektet ikke har båret noen frukter så langt, så er jeg ikke typen som går rundt og blir frustrert over at jeg fortsatt ikke har fått det til. Tvert i mot så blir jeg bare enda mer motivert, og tenker at da må jo gleden bli enda større når (hvis) jeg lykkes til slutt. Så får vi se om det kommer noen spennende surdeigsoppskrifter på bloggen etter hvert.

 

Lesernes favoritter

Jeg trodde ikke at jeg hadde vært så produktiv i februar, men når jeg nå sitter og oppsummerer så ser jeg at jeg har publisert hele 11 nye oppskrifter, 2 blogginnlegg, i tillegg har jeg jo flyttet bloggen til et nytt domene samt gjort noen designjusteringer. Dette er de 5 mest leste innleggene/oppskriftene publisert i februar.

1. Oreo porsjonskake 

Oreo porsjonskake inspirert av Trine

Da samboeren hadde bursdag var det oreokake som stod øverst på ønskelisten. Siden vi er en liten familie på bare to stykker falt valget på å lage bursdagskaken i porsjonsstørrelser, noe som nok var lurt siden vi begge mangler totalt selvdisiplin når det kommer til søtsaker. Denne kaken har blitt utrolig populær og den mest leste oppskriften på bloggen i februar, og det ikke uten god grunn!

 

2. Enkel hverdagsgryte inspirert av østen

Enkel hverdagsgryte inspirert fra østen

Enkle middager er ofte det beste. Dette går tydeligvis igjen hos dere lesere, for denne oppskriften var også en av de mer populære oppskriftene denne måneden. Gryten er inspirert av østen, og er så enkel at den er serveringsklar i løpet av 20-25 minutter.

 

3. Velkommen til det glade kjøkken

Dette var det første innlegget på den nye bloggen. Etter å ha blogget under navnet Sunnere Alternativ følte jeg at jeg tiden var moden for et navnebytte, og etter en lang prosess kunne jeg endelig vise frem bloggen i ny drakt.

 

4. Pastagrateng med kylling og Chorizo

Enkel pastagrateng med kylling og chorizo

Gratenger og formretter slår aldri feil på bloggen. Pastagratengen består av pasta og kjøttsaus i bunnen, toppet med litt ostesaus og en liten neve ost. Nesten litt som en slags lasagne, bare mye kjappere.

 

5. Enkelt grovbrød med gulrot

Enkelt grovbrød med gulrot

Ingenting er så herlig som nybakt brød. Dette er oppskriften på grovbrød med gulrot, et enkelt og saftig brød uten noe sprell.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*