Velkommen til Det glade kjøkken

Etter å ha tenkt og jobbet mye med dette de siste månedene, så kan jeg endelig vise frem bloggen med både nytt navn og noen designjusteringer.

Helt siden jeg opprettet bloggen i 2015 har jeg blogget under navnet Sunnere Alternativ, og det har jo på en måte passet veldig fint siden jeg er over snittet opptatt av både kosthold og trening. Samtidig mener jeg det er bra å skille på den enkle og sunne hverdagsmaten, og helgekosen som gjerne inneholder noen ekstra kalorier. Hjemme forsøker vi å spise sunt 5 dager i uken, mens de 2 siste dagene lager vi det som måtte friste aller mest, sunt eller ei. På grunn av bloggens navn har det for meg vært vanskelig å dele noen av av disse såkalte helgeoppskriftene uten å føle jeg “bedrar” navnet.

Da jeg bestemte meg for å gå bort fra Sunnere Alternativ så visste jeg at det var det riktige, men hva skulle bloggen hete? Jeg ville ha et navn som skapte gode assosiasjoner, som var varmt og trygt, og ikke knyttet meg til en spesiell nisje. Samtidig skulle bloggen fortsatt ha hovedfokus på den sunne hverdagsmaten. Det har vært mange gode (og noen ikke fullt så gode) forslag som har dukket opp underveis i prosessen, men det var da jeg kom opp med Det glade kjøkken at jeg visste jeg hadde funnet riktig navn.

Gjennom Det glade kjøkken vil fortsatt den enkle og gode hverdagsmaten være i hovedfokus. Men det vil også være rom for at jeg deler såkalte helgeoppskrifter som bare skal nytes, eller kanskje en dessert eller en kake. Det glade kjøkken gir meg umiddelbart assosiasjoner til noe hyggelig og sosialt, akkurat det jeg mener et kjøkken skal være.

Naviger deg gjerne litt rundt på bloggen og gi meg en tilbakemelding i kommentarfeltet nederst på siden, enten om du har ris eller ros til bloggen. Jeg har tatt med meg alle de tidligere oppskriftene, men jeg vil fortløpende gå gjennom alle oppskrifter for å se om disse fortsatt er aktuelle å ha med.

Laks med ratatouille

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*