Velkommen til et helt nytt kjøkken!

Hurra! I dag er det 4 år siden jeg la ut mitt første blogginnlegg, og hva passer vel bedre enn å gjøre en skikkelig oppfriskning av Det glade kjøkken? Det er nemlig mye som har skjedd siden de siste årene. Bloggen som ble startet for å få en lett tilgjengelig kokebok, og for å gjøre det enkelt å dele oppskrifter med venner og familie, har over tid vokst seg større og større. Ja faktisk har jeg det siste halve året hatt over 1000 besøk hver eneste dag, og det er stadig flere som følger meg i sosiale medier eller som tar kontakt. Jeg har også utviklet meg utrolig mye disse årene. Ikke bare har jeg lært så utrolig mye, men jeg har som du kanskje har sett også blitt mye flinkere til å ta gode bilder, se hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Det var derfor på høy tid å gjøre en aldri så liten renovering av Det glade kjøkken. Store deler av sommerferien har jeg altså brukt på å sette opp bloggen på nytt i en helt ny drakt. Alle oppskriftene har blitt flyttet fra den gamle bloggen, en del innhold er skrevet på nytt, og en god del nye bilder har kommet på plass på de eldste oppskriftene. Jeg er fortsatt ikke helt i mål på alle oppskriftene, men kommer til å fortsette arbeidet utover høsten.

Jeg håper virkelig at du setter pris på det nye designet, og vil gjerne høre din tilbakemelding. Bruk noen minutter på å navigere deg rundt på bloggen, og del din opplevelse din opplevelse av den nye siden i kommentarfeltet under eller  via den anonyme brukerundersøkelsen jeg har satt opp. Kanskje finner du også noe som frister. Både ris og ros tas i mot med et stort takk!
Undersøkelsen er avsluttet

I anledning av bloggens 4-årsdag har jeg også laget et innlegg med favoritter gjennom årene. Her finner du både lesernes favoritter, og utvalgte favoritter fra arkivet.
Les favoritter gjennom 4 år.

Jeg håper du setter pris på den nye bloggen min!

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*