Velkommen til nye Det glade kjøkken

Hurra! Endelig var dagen her, hvor jeg endelig kan vise frem de nye sidene. Dette er noe jeg har sett frem til ganske lenge nå, så det er utrolig godt å få det gjort.

Nytt design

Som du ser så er designet helt flunkende nytt. Det er en helt ny og friskere fargeprofil og jeg har fått på plass nye og praktiske funksjoner, som både jeg og dere har savnet på bloggen. Jeg synes også de nye sidene fungerer mye bedre på mobil, og med et søkefelt som er mye mer tilgjengelig.

Jeg har også tatt med alle oppskriftene fra den gamle siden, så om har du en lenke til en tidligere oppskrift så skal den fortsatt fungere. Siden det er nesten 1000 oppskrifter som skal konverteres til nytt oppskriftsformat, så har jeg løst det slik at en del av de gamle oppskriftene fortsatt kan vises som tidligere.

gammel oppskriftsmal
Før (venstre) – Etter (høyre)

Alle oppskriftene skal på sikt flyttes over til nye oppskriftsmaler, men det vil skje gradvis over tid. Synes du det er noe som ser veldig rart ut, så håper jeg du kan gi meg en tilbakemelding på det, så skal jeg se på det så snart jeg kan. Hvis du har andre tilbakemeldinger på den nye siden så vil jeg gjerne høre de i kommentarfeltet nederst på denne siden, enten det er ris eller ros 🙂

Nye funksjoner

De viktigste endringene finner du inne på oppskriftene. En av funksjonene dere har etterspurt er porsjonsberegning. I de nye malene kan du både justere antallet porsjoner på en del av oppskriftene, hvor jeg har tilrettelagt for det. Dette gjør det mye enklere for deg å beregne riktig mengde, enten du trenger flere eller færre porsjoner. Jeg ser det er noen avrundingsfeil i beregneren akkurat nå, men her kommer det en fiks om ikke lenge.

porsjonsberegner
Porsjonsberegner

Det er også mulig å krysse ut ingrediensene underveis. Dette er ikke bare praktisk underveis i matlagingen, men også når man skal gjøre innkjøp. Også dette er en etterspurt funksjon av flere av dere.

Endelig kan jeg også få med bilder i stegene. Nå blir det mye enklere for meg å forklare underveis, og jeg slipper å samle bildene før/etter oppskriften.

steg for steg
Steg-for-steg bilder

Innhold

Utover dette har jeg omstrukturert en del av innholdet, og særlig hovedmenyen. Det vil nok fortsatt være noen forandringer i tiden fremover, men satser på at det blir det bedre. Jeg kommer også til å rydde opp i en del av stikkordene og kategoriene, slik at disse blir mer oversiktlige.

Ellers planlegger jeg også å lansere et par nye temaer/områder på bloggen. Dette er fortsatt litt i tenkeboksen, så jeg venter med å dele dette inntil videre. Er det noe du kunne tenke deg å lese mer om på bloggen så vil jeg gjerne få tips. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, bruk kontaktskjemaet eller kontakt meg i sosiale medier.

Jeg håper de nye sidene faller i smak hos deg, og at de er mye mer oversiktlig enn de forrige. Videre håper jeg at dette gir et godt grunnlag for videre utvikling av nye funksjoner på bloggen i tiden som kommer.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*