Har du det slik at du av og til skulle ønske at du kunne delt noen smaksopplevelser med andre som ikke er til stede? Slik har jeg det med jevne mellomrom, enten når jeg er ute og spiser eller at jeg lager noe jeg blir ekstra fornøyd med, da synes jeg det nesten er synd at jeg ikke kan dele opplevelsen med andre.

Men i dag har jeg tenkt å gjøre et lite unntak. For jeg har nemlig laget helt hinsides gode kokosflarn, og de ønsker jeg å dele med en av dere. Dette har jeg tenkt å gjennomføre ved å ha en liten konkurranse på bloggen min, hvor premien er noe så enkelt som en pose eller en boks med disse herlige kjeksene. Noen av kokosflarnene har jeg dyppet i sjokolade, mens andre er helt uten sjokolade. Perfekt å ha i begynnelsen av adventstiden, når man kanskje ikke helt har begynt å tenke på julebaksten enda.

Så om du synes kokosflarn høres fristende ut, men ikke har lyst til å bake de selv, så kan du jo bare delta  på konkurransen her. Trekningen vil være 3. desember. Om du ikke greier å vente til trekningen, så kan jeg trøste deg med at det kommer en oppskrift på kokosflarn i løpet av de neste dagene, så følg med på bloggen.

Kokosflarn
Kokosflarn

Hva du må gjøre

Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på nyhetsbrevet til Det glade kjøkken og krysse av for at du vil være med i konkurransen. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet igjen, men for å være med i trekningen må du være påmeldt idet jeg trekker en vinner 3. desember. I etterkant av trekningen tar jeg kontakt med vinneren på e-post og ber om postadressen.

Oppdatert 3. desember – Vinneren er trukket og kontaktet på e-post. Du må kan fortsatt melde deg på nyhetsbrevet til Det glade kjøkken, men konkurransen er avsluttet.

PS! En forutsetning for å være med i trekningen er at du har postadresse i Norge.

Er du allerede påmeldt?

Det spiller ingen rolle. Bare registrer deg på nytt i skjemaet, og du blir du med i trekningen.