Vinn Weber Connect

Reklame - Weber Connect

[REKLAME]

Jeg er så heldig at jeg har fått et steketermometer fra Weber som jeg tenkte å gi bort. Konkurransen er svært enkel og du kan både lese mer om den og delta via min Instagram-profil.

Et digitalt steketermometer kan være et utrolig nyttig hjelpemiddel, og du unngår å oversteke eller understeke det du måtte ha på grillen. Med Weber Connect kan du forvandle en helt ordinær grill om til en smartgrill. Via appen kan du både stille inn temperatur, få varsler når det er på tide og snu kjøttet og når maten er ferdig. Jeg erfarte dette selv da jeg lammefilet for noen dager siden, og plutselig fikk varsel på telefonen om at kjøttet var ferdig på grillen. Hadde jeg ikke brukt et steketermometer som kunne kommunisere med telefonen min, så tror jeg faktisk dette ville blitt en ganske tørr affære.

Mer informasjon om Weber Connect kan du lese om her

Weber Connect App

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*