Hjem » tapas

Stikkord: tapas

Tapas er perfekt når du skal ha mange gjester, og man kan lage noe for enhver smak. Her finner du en rekke oppskrifter på tapasretter.

Djevelegg

Djevelegg

Lages på: 20-30 minutter Nivå: Enkel 0 kommentarer

Djevelegg er fylte egg, som egner seg godt enten det er til koldtbordet, tapasbordet, frokostbordet eller som en liten siderett. Rettens opphav går visstnok tilbake til det gamle Roma, hvor […]

Spanske kjøttboller

Spanske kjøttboller

0 kommentarer

Spanske kjøttboller (albondigas) er en nærmest selvfølge når man skal servere tapas. Disse kjøttbollene er både saftige og smakfulle, og er også svært allsidig. Derfor lager jeg gjerne en ekstra […]

Enkel aïoli

Enkel aïoli

0 kommentarer

Aïoli er et selvskrevent tilbehør på tapasbordet, og en av favorittene mine er å spise det sammen med saltbakte tapaspoteter eller på nystekt brød. Det var sistnevnte jeg gjorde forrige […]

Fylt sjampinjong med spekeskinke

Fylte sjampinjonger

0 kommentarer

I forrige uke var jeg på tur med jobben, og da jeg ble spurt om å være kokk så måtte jeg så klart takke ja til utfordringen. Etter mye frem […]