Djevelegg er fylte egg, som egner seg godt enten det er til koldtbordet, tapasbordet, frokostbordet eller som en liten siderett. Rettens opphav går visstnok tilbake til det gamle Roma, hvor […]
Stikkord: tapas
Tapas er perfekt når du skal ha mange gjester, og man kan lage noe for enhver smak. Her finner du en rekke oppskrifter på tapasretter.
Spanske kjøttboller
0 kommentarerSpanske kjøttboller (albondigas) er en nærmest selvfølge når man skal servere tapas. Disse kjøttbollene er både saftige og smakfulle, og er også svært allsidig. Derfor lager jeg gjerne en ekstra […]
Sommerlig spekefat med mozzarella og jordbær
0 kommentarerLag et sommerlig spekefat denne sommeren! På dette fatet har jeg blandet ulike spekeskinker og -pølser, fenalår, jordbær, basilikum og mozzarella. Utrolig lettvint spekefat, som enten kan serveres som en […]
Enkel aïoli
0 kommentarerAïoli er et selvskrevent tilbehør på tapasbordet, og en av favorittene mine er å spise det sammen med saltbakte tapaspoteter eller på nystekt brød. Det var sistnevnte jeg gjorde forrige […]
Fylte sjampinjonger
0 kommentarerI forrige uke var jeg på tur med jobben, og da jeg ble spurt om å være kokk så måtte jeg så klart takke ja til utfordringen. Etter mye frem […]
Albondigas – Spanske kjøttboller
0 kommentarerDisse spanske kjøttbollene kan fint lages kjappere enn tiden jeg har oppgitt i oppskriften, men for å få et ekstra saftig og godt resultat forhastet jeg meg ikke. Du kan […]