surdeig
Å bake med surdeig tar litt lengre tid enn med vanlig gjær, men samtidig så gir dette ekstra smakfull bakst. Her finner du alle mine oppskrifter med surdeig.
Tips for pleie av surdeig
Focaccia av surdeig og spelt
Polarbrød med surdeig
Halvgrove surdeigshorn med ost og skinke
Surdeigspizza med salchicha og vårløk
Hvit surdeigspizza med spekeskinke
Halvgrovt surdeigsbrød av hvete
Eltefritt surdeigsbrød av rug og hvete
Kanelknuter av surdeig og speltmel
Pizza parma av surdeig
Pizza med pepperoni og spanske kjøttboller
Om meg

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.
Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.
Stikkord
- BBQ
- Biff
- boller
- Brød
- burger
- curry
- eltefrie rundstykker
- eltefritt
- glutenfritt
- grateng
- grillsalat
- grovbrød
- gryter
- gryterett
- Grøt
- Hamburger
- indisk
- iskrem
- Kanelsnurrer
- kjøleskapsgrøt
- Lasagne
- mat i form
- Omelett
- one pot
- Pannekaker
- Pasta
- Pizza
- potet
- Rundstykker
- salat
- Salsa
- Scones
- Smoothie
- surdeig
- sushi
- Syltetøy
- tapas
- Tex-mex
- Tilbehør til grillmat
- tomatsuppe
- Tradisjonelle brød
- tradisjonsmat
- vafler
- Wok
- Wraps
MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER
Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.