Hvem er jeg?

Rolf-Anders

Hei,

Jeg heter Rolf-Anders og du har nå kommet til matbloggen min som jeg har kalt for Det glade kjøkken.

Til daglig jobber jeg som IT-konsulent, mens jeg på fritiden bruker mye tid på kjøkkenet, på bloggen, trening og vårt lille firbeinte familiemedlem, Felix. Sistnevnte er da en 3 år gammel welsh springer spaniel, og er en svært glad og livlig turbo som er høyt og lavt 24-7.

Da jeg startet matbloggen sommeren 2015 ble den i all hovedsak opprettet for å ha et sted å dokumentere egen matlaging. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har komponert retter som jeg senere aldri har greid å gjenskapt, eller som bare har forsvunnet fordi jeg aldri har tenkt på de siden. I tillegg er det jo så mye lettere å dele oppskrifter med venner og familie når man bare kan sende en lenke. På kort tid spredde bloggen seg også utenfor vennekretsen og har i dag faste lesere rundt omkring i hele Norge. I 2019 har jeg hatt i snitt cirka 1000 besøkende om dagen, og det er utrolig gøy å se at bloggen bare blir mer og mer populær blant leserne.

Det glade kjøkken er en matblogg med mange varierte oppskrifter, både den sunne og gode hverdagsmaten, og mat som bare skal nytes. Oppskriftene jeg legger ut på Det glade kjøkken er retter jeg selv serverer hjemme, som jeg synes er gode nok til å publisere for mine lesere.

Kom gjerne med tilbakemeldinger på siden min, både ris og ros 🙂

Kommentarer (2)

 • Anne-Lise Johnsen 19. februar 2019 at 14:28 Svar

  æ har baka kaka di flere ganger nå…blåbærskuffkaka…innbiller meg at den er «litt» sunn siden det er blåbær og biola i den….fniiis…
  lure mæ tok en gourmet smøreost naturell og blandet i fyllet…MAGISK.

  Er matrettene dine generelt sunne?

  • Rolf-Anders Vollan 19. februar 2019 at 15:13 Svar

   Heisann,
   Utrolig hyggelig at du har funnet noe du liker her på bloggen 🙂

   Sånn generelt sett så er det sikkert en overvekt av sunne og enkle hverdagsoppskrifter her på bloggen, men du vil nok også finne noen desserter, kakeoppskrifter og mat som bare skal nytes med god samvittighet (typiske helgeoppskrifter) 🙂 Jeg ville kanskje ikke frontet den kaken som et sunt alternativ, men god er den 😉 Og tipset med smørost naturell høres fantastisk godt ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *