Hvem er jeg?

Rolf-Anders

Hei,

Jeg heter Rolf-Anders og du har nå kommet til min lille matblogg, som jeg har kalt for Det glade kjøkken.

På dagtid jobber jeg som IT-konsulent, mens jeg på fritiden bruker mye tid på kjøkkenet, på bloggen, trening og vårt lille firbeinte familiemedlem, Felix. Sistnevnte er en hund av typen welsh springer spaniel, og er en svært glad og livlig turbo som er høyt og lavt 24-7.

Da jeg startet matbloggen sommeren 2015 ble den i all hovedsak opprettet for å ha et sted å dokumentere egen matlaging. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har komponert retter som jeg senere aldri har greid å gjenskapt, eller som bare har forsvunnet fordi jeg aldri har tenkt på de siden. I tillegg er det jo så mye lettere å dele oppskrifter med venner og familie når man bare kan sende en lenke, istedenfor å sende et nedskriblet word-dokument. Etter kort tid spredde bloggen  seg også utenfor vennekretsen og har i dag faste lesere rundt omkring i hele Norge.

Det glade kjøkken er en matblogg med mange varierte oppskrifter, både den sunne og gode hverdagsmaten, og mat som bare skal nytes. Oppskriftene jeg legger ut på Det glade kjøkken er retter jeg selv serverer hjemme, som jeg synes er gode nok til å publisere for mine lesere.

 

Kom gjerne med tilbakemeldinger på siden min, både ris og ros 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *