Forleden dag laget serverte jeg Toskansk kylling i kremet parmesansaus, og jeg må bare si at dette var utrolig godt! Og skal jeg tolke på engasjement på Instagram så er det ikke tvil om at dere ønsker en oppskrift.
Til oppskriften brukte jeg min egen oppskrift på italienske krydderblanding, den kan blandes sammen på toppen 5 minutter. Har du ikke de krydrene som skal til, så kan også noen utelates. Kanskje har du allerede en ferdig italiensk kryddermix stående i kjøkkenskapet? Ikke sikkert det er de samme krydderne, men det går nok helt fint.
Har du lyst til å diske opp med noe utrolig digg i helgen, eller hvilken som helst annen dag, må du teste ut toskansk kylling i kremet parmesansaus. Denne oppskriften finner du også i den nyeste kokeboken min, Mat du blir glad av. En perfekt kokebok for deg som ønsker kjappe, enkle og gode middagstips.
Den ble forsøkt her i kveld, nyyyydelig var det. Nå mett og god🥰 laget med 2 kyllingfileter siden vi er to, saus vidunderlig
Det gleder meg å høre at oppskriften falt i smak! Takk for tilbakemelding 🙂
Supergodt! Nydelig middag og fantastisk god saus som passer like bra til fest;)
Hei! Jeg slet veldig med denne oppskriften. Brukte ferske kyllinglår riktignok. For det første fordi verken krydderblanding eller mel/parmesan fester seg til kyllingstykkene uten videre, smør de evt inn m olje først. Dernest: sausen ble helt utrolig tjukk. Trengs ikke mere mel etter å ha vendt kyllingen. Måtte triple mengde kraft/fløte. Og så er det feil å bruke ost i en jevning. Det klumper seg.
Hei,
Vet ikke hva som har skjedd her. Fulgte oppskriften senest for noen uker siden, med stort hell 🙂
Veldig godt!! Både små og store likte denne! Stekte noen champignon jeg hadde sammen med kyllingen, og hadde i sausen.
Så bra 🙂 Og tips om sopp var slettes ikke så dumt 🙂
Hei, hvilken type pasta bruker du?
Hei, du kan bruke den du foretrekker. Jeg husker ikke hvilken type jeg brukte, men sannsynligvis pasta penne eller tagliatelle kan jeg tenke meg. Pasta penne holder jo mer på sausen, så det var muligens den 🙂
Fantastisk god rett!
Så bra den falt i smak, takk for tilbakemelding 🙂
Fikk servert dette av min søster, og det både luktet og smakte himmelsk! Innertier både for barn og voksne, og skal serveres til middagsgjester her i huset også! 😋
Hurra, så stas å lese 😀 Tar med meg denne tilbakemeldingen inn i helgen 🙂
Lagde denne i dag og altså, wow!! Mamma er ikke glad i pasta, hun ELSKET den, min kjære sa det var det beste han har smakt noen gang og stefar synes det var den beste pastaretten han har smakt 🙏🏻 For en fulltreffer 😍
3 x hurra sier jeg 🙏🏻 Dette gjør meg virkelig glad!
Heisann, skal til å lage denne retten, men på glasset med soltørket tomat står det nettovekt på 280g og drenert vekt 180g. Hva tar oppskriften utgangspunkt i? 😄
Beklager, fikk ikke svart deg før nå. Det skal være 85 gram i avrent/drenert vekt 🙂 Sikkert litt sent ute, men håper den smakte 🙂
Helt fantastisk god middagsopplevelse, så smakfull og kyllingen ble saftig og god. Anbefales!
Hurra, så glad jeg blir av å lese dette 🤩🙌🏻
Hei,
Denne ser nyyyydelig ut!! Jeg har veldig lyst til å servere retten i et selskap, men den må da lages glutenfri.. Ville du erstattet hvetemelet med glutenfritt mel (isåfall hva slags?) eller droppet mel helt?
Vennlig hilsen Ida
Hei Ida,
Takk for det 🙂 Jeg har hørt at rismel og jyttemel blå egner seg til panering for til å tykne sauser 🙂 Ville testet det 🙂
Hei, ser ut som du har brukt basilikum og ikke spinat, eller er det bare toppet med basilikum? 🙂
Basilikum var kun til pynt:)
Har laget denne retten flere ganger, og den er alltid en suksess. Skal ha den til middag i dag, og vi gleder oss
En favoritt hos oss også 🙂 God middag!
Denne var fantastisk nydelig! Kommer garantert til å bli laget flere ganger😊
Så bra den falt i smak 😀 Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙂
Hei! Tenker å lage denne retten i ovnen til 8 personer.
Har du tips, for å lykkes?
Jeg ville stekt filetene i en stekepanne og lagt de over i en ildfastform. Deretter ville jeg laget ferdig sausen og helt den over filetene i ildfastformen. La ovnssteke i ovnen på 140 grader til kyllingen er ferdig. Server og nyt 🙂
Denne har jeg laget flere ganger, og vet den er god. Nå har jeg tenkt å ha den med gjester på lørdag, og lurer på om du har forslag til en forrett og dessert. Vet jo at denne er mektige seg selv, så trenger ikke være noe veldig avansert tenker jeg.
Beklager sent svar, men er bortreist i disse dager 🙂 Hva med å lage en bruschetta til forrett og panna cotta til dessert. Krever jo minimalt med arbeid, og er jo begge italienske retter.
Bruschetta: https://detgladekjokken.no/oppskrift/bruschetta/
Panna cotta: https://detgladekjokken.no/oppskrift/panna-cotta-med-bringebaersaus/