Jeg vet at formretter er populært blant mine følgere, så i dag tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften på en kremet kyllingform. Formen ble servert hos oss for en helg eller to siden, og ble godt tatt i mot.
Jeg er jo litt svak for granateple, og synes det gjør seg godt på en rett som dette, men overhode ikke et must dersom er vanskelig å få tak i.
Lysten på litt mer inspirasjon? Her er noen flere formretter med kylling:
Mens kyllingformen står i ovnen har du også god tid til å ta oppvasken og dekke bord. Håper den faller i smak!
Veldig god 😁
4 stk vårløk?
Riktig 🙂
Jeg har laget denne retten flere ganger, og alle synes den har vært kjempedigg. I morgen har jeg litt dårlig tid, så jeg lurer på om det vil funke å lage klar alt i form i kveld og sette den i kjøleskapet slik at jeg kan sette den rett inn i ovnen når jeg kommer hjem i morgen kveld. Vil kyllingen og grønnsakene tåle å ligge så lenge i væske, eller vil det bli for gjennomtrukket?
Hei Mona,
Beklager sen tilbakemelding. Håper du fant ut av det 🙂